Vedic Art Teachertraining A-B juni 2024

Wat

Vedic Art teacher training A/B

Wanneer

Maandag 17 t/m zaterdag 22 juni 2024

Waar

Atelier aan de Koninginneweg 126
3262JD Oud Beijerland in de Hoeksche Waard.
Locatie kan nog wijzigen maar blijft in de Hoeksche Waard

Programma

Ben je vervuld van wat Vedic Art voor je betekent en heb je de Basiscursus en de Vervolgcursus al gevolgd? Zit je na te denken over een vervolgstap en wil je je meer verbinden met Vedic Art?
Met de Teacher training doorloop je nogmaals alle principes zoals je in de basiscursus doet en je krijgt achtergrondinformatie over de Vedic Art methode, ook op schrift.
Met deze training krijg je de toestemming om zelf de basiscursus Vedic Art te gaan verzorgen. Je kunt de training ook alleen voor jezelf doen, dus ook als je (nog) niet de intentie hebt om zelf cursussen te gaan geven.
Het is een waardevolle manier om je persoonlijk verder te verdiepen in Vedic Art.
Iedere dag is het atelier open van 9.30 – 17.00 uur. Om 10.00 uur starten we met de theorie, de verdiepingsuitleg en de instructies. Vervolgens is er gedurende de dag ruim tijd om te schilderen en de voorstellen van de basiscursus nogmaals te beleven op jouw manier in jouw ritme.
Thee /koffie staat klaar, graag je eigen lunch meenemen.

Materiaal

Notitieboekje, schetsboek en potloden.
Schilderspullen naar keuze.
Om alle principes nogmaals te ervaren middels de voorstellen uit de basiscursus neem dan doeken en papier mee zoals vermeld op het lijstje materialen: praktische informatie.

Bijdrage

De investering in de teachertraining A/B is €1000
Verder zorg je voor je eigen materiaal.
Als je de docententraining al eens hebt gevolgd en wilt herhalen, dan kan dat als er plek is. Je betaalt dan alleen een bijdrage voor het atelier en, als je dat nog niet hebt, voor het boekje met de teksten. Neem voor informatie hierover even contact op.

Overnachten

Als je niet in de Hoeksche Waard woont, dan wil je misschien tijdens deze week ergens overnachten. Zo maak je er een fijne retraite van zodat je helemaal in Vedic Art kunt duiken. Er zijn diverse B&B’s in de Hoeksche Waard.
Je kunt ze via internet vinden en op verzoek stuur ik je per mail een lijstje met mogelijkheden.

Inschrijven

Schrijf je hier in of neem contact met mij op.
Zodra je weet dat er een plekje is in de training, dan maak je je inschrijving definitief door een voorschot van €100 over te schrijven op rekening:
NL06 ABNA 0495 1467 49 van:
Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je voor- en achternaam, teachertraining A/B juni 2024.