Reacties

Bij de Vervolgcursus Vedic Art
Spelen, spelen, spelen, wat word ik daar ‘blij’ van.

Heintje Kemink

 

Basiscurus Vedic Art

Vedic Art. “Je kunt het niet verzinnen maar het gebeurt”.
Wat heerlijk om je zo vrij te voelen om te schilderen. Dank je wel Eleonore.
Eva de Flart

 

 

 

Basiscursus Vedic Art
Wat heerlijk om deze vrijdagmiddagen hier te schilderen. Je vergeet de tijd en schildert vanuit jezelf. Bedankt hiervoor.
Bernadette

 

 

Basiscursus Vedic Art
Ik voelde mij op een zachte manier uitgedaagd om anders te doen of te kijken.
Diet

 

 

 

 

Basiscursus Vedic Art
Heerlijke douche van binnen en buiten. Mijn creativiteit komt helemaal tot bloei. Word er vrolijk en opgewekt van. Zou dit iedere dag willen doen.
Spelen met je hart en gevoelens gaan prima samen met spelen met verf. Voel mij spiritueel erg verbonden met het licht. Buiten en van binnen. Raad deze cursus en vooral de lerares aan iedereen aan. Ga er zeker mee verder.
Annettie van Hemert

 

Basiscursus Vedic Art
De wereld van zachtheid.
*Dankbaar* voor de begeleiding van Eleonore.

Zo liefdevol ervaren, doet mij verzachten in aandacht voor mijzelf!
Dank je wel lieve Eleonore en tot snel
Lucia

 

 

Basiscursus Vedic Art
Op de hernieuwde kennismaking met acrylverf ga ik zeker doorborduren.
Sommige mensen gaan een week naar Frankrijk om te schilderen. Dit was mijn week “schilderen in Frankrijk”.

 

 

 

 

Basiscursus Vedic Art
Een warme omarming van mijzelf.
Een afschildering van innerlijk leven in verbondenheid met een fijne docente en cursisten.
Romy Jongmans

Vervolgcursus Vedic Art
Vedic Art helpt mijzelf beter te leren kennen. Het stimuleert zelfreflectie met hulp van een aantal principes. Intuïtief schilderen met gebruik van de principes leidt tot verdieping en geeft meer energie.
Vedic Art stopt niet. Ik doe het voortaan. Het is een ‘on-going-process’.
Dick Bussing

 

Vervolgcursus Vedic Art
Vedic Art geeft mij de vrijheid om zonder plan, zonder verwachting of oordeel te schilderen en te tekenen. Het proces als doel en de uitkomst als verrassing.
Dank je wel Eleonore dat je dit op een zo open manier mogelijk maakt.
Karin

 

 

 


Basiscursus Vedic Art

Vedic Art heeft me ruimte en vrijheid in mezelf gebracht. En heeft me hierdoor net dat zetje gegeven om anders, abstracter te gaan werken.Wat ik al eerder voelde, maar om de een of andere reden niet deed of kon.
Het mogen spelen met kleuren en niet alleen denken aan resultaat. Het ervaren dat deze dingen ook doorwerken in het dagelijks leven ervaar ik als een gift.
Dank Eleonore dat je me dit mocht aanreiken.
Tiny

Basiscursus Vedic Art
Vedic art heeft mij een heel nieuwe manier van schilderen gegeven.
Mijn werk is vaak intuïtief benaderd door mij.Het gaf mij veel  voldoening zo te werken, maar er begon zich een vast patroon te ontwikkelen, waarmee ik niet meer verder kon.
Wanneer is de schildering af?
Hoe ga ik nu verder, zonder dat ik ga knoeien?
Met de handvaten van Vedic art kijk ik nu heel anders naar mijn werk.
B.v. zit ik vast, dan ga ik terug naar de lessen van Eleonore.
Ik ga niet alles verklappen, maar de liefdevolle aanwezigheid van   Eleonore, de rust en de ruimte heeft mij veel gegeven en daar word ik heel warm van!  Bep Erken-Lansdaal

De Basiscursus Vedic Art heeft mijn creativiteit een flinke boost gegeven! Zo heerlijk om gewoon te beginnen met een eenvoudige opdracht en maar zien wat het wordt. Fijne ruimte (zowel het atelier als het Land van Es). Fijne begeleiding en leuke cursisten.
Lia van den Berg

 

 

 

 

Basiscursus Vedic Art
Voor mij was het een week van vrijheden. Schilderen aan de hand van doeltreffende oefeningen en handvatten onder de fijne begeleiding van Eleonore zoals ik nog niet eerder had geschilderd. Vrij van (te hoog gespannen) verwachtingen maar toestaan wat er gebeurt en daarop reageren. En daar vervolgens heel blij mee te zijn. Een nieuw startpunt waarbij ik eindelijk weer van mezelf mag schilderen.
Geertje

 

Basiscursus Vedic Art
De wondere wereld van Vedic Art, met veel plezier de basis cursus gevolgd.
Ruimte voor persoonlijk dialoog.
Dank je wel.

 

 

Basiscursus Vedic Art
De schilderlessen waren elke week iets om naar uit te kijken, ik heb genoten van de vedic art lessen, de inspirate, de verruiming, en daardoor de vrijheid voor uitingen in woord en beeld.
Maddy

 

De Basiscursus Vedic Art bracht me terug bij mijn creativiteit,
bij een energiebron die ik niet meer kon vinden en verwaarloosd had.
De ochtenden schilderen in rust en vrijheid geven veel ontspanning en energie. Het is bijzonder hoe de beeldende principes uit de Vedic Art 1 op 1 inzicht geven in je leven.
Dorine

 

 

 

De basiscursus Vedic Art
Dankzij de oorsprong van Vedic Art heeft de cursus een prettige gelaagdheid waarin iedereen zijn eigen verdieping zal vinden. Zowel voor de beginnende als de gevorderde kunstenaar is er ruimschoots ruimte om zowel met jezelf en jouw eigen verdieping en ontwikkeling aan te slag te gaan, als de verdieping te vinden in jouw kunstuitingen.
Er komen iedere dag nieuwe aanknopingspunten, ziens- en benaderwijzen aan bod waardoor je steeds weer anders kijkt, voelt, ervaart en werkt.
Een heerlijk vrije vorm van werken vanuit jezelf, los van alle ‘zo hoort het’.
Een cadeau voor jezelf op ieder punt in jouw leven, in tijden van verwarring, bezinning en verandering.
Of gewoon omdat je eens zin hebt in ‘iets anders’.
Na jarenlang niet meer geschilderd te hebben heb ik zelf enorm genoten, losgelaten, geleerd en ontdekt over mezelf.
Maddy-Devi Homburg

 

Basiscursus Vedic Art
Prima manier om weer aan het schilderen te gaan. Vedic Art is zoals een gedicht: niet teveel uitleggen. Ga het gewoon doen en ervaren!
Mensen die even moeite hebben om de kwast weer beet te pakken omdat ze teveel in hun denkhoofd zitten, kunnen hierdoor weer lekker aan de slag. Nu eens niet iets maken voor een ander, maar voor jezelf!
Margot

 

Basiscursus Vedic Art
Vedic art is bijzonder voor mij als iemand die niet eerder heeft geschilderd. Het is heerlijk om te doen, ik was zo ‘in the flow’ dat ik geen besef had van tijd en ruimte. Heerlijk om vanuit mijn gevoel te spelen met kleur, verf maar ook aarde, zand, touw en textiel. Ik kwam dicht bij mezelf en voelde me heel ontspannen na afloop.
Ria

 

Basiscursus Vedic Art
Halverwege de eerste cursus Vedic Art bij Eleonore overleed mijn moeder. Ik ging door met schilderen omdat dat troost gaf. Daarna ben ik heftig ziek geworden, zwaarmoedig de dood dichtbij. Een werk bleef me bij, en als ik de moed vond wierp ik daar een blik op. Ik wist dat dit werk belangrijk voor mij is. Nu het wat beter met mij gaat laat ik dit werk bij me binnen komen. Het brengt me bij herinneringen dat de Liefde, het Licht echt bestaat. Het werk heet “Groei in Liefde”.  Heintje