Vedic Art introductieworkshop oktober 2019

Wat

Vedic Art introductie workshop

Wanneer

Locatie in de Hoeksche Waard (wordt nog bekend gemaakt)

Waar

Woensdagmiddag 9 oktober 2019
14.00 – 16.30 uur

Programma

Verlang je er naar om te schilderen? Vanuit vrijheid, vanuit stilte, vanuit jezelf? Waarbij je niet hoeft te presteren en je gewoon lekker wat kunt spelen en experimenteren met verf, krijt, kleur en meer? Ben je nieuwsgierig of Vedic Art je daarbij kan helpen?
In de workshop ga je  ‘proeven’ wat Vedic Art wat voor jou is. Je gaat kennismaken met de eerste principes of stappen van Vedic Art. De eerste van de 17 principes die afkomstig zijn uit de oude Vedische filosofie en de basis van Vedic Art. Laat je uitnodigen tot een kleurrijke reis waarin je jouw creativiteit weer kunt ontdekken en laten stromen. Een reis van je hoofd naar je hart. Je hoeft niets te presteren, het is toegankelijk voor iedereen,  ongeacht ervaring. Het proces is belangrijker dan het resultaat.

Materiaal

Je kunt gebruik maken van verf, penselen en papier om te schilderen in het atelier. Als je graag op een doek schildert, neem dan zelf 1 doek van ongeveer 50x 60cm mee. Zorg voor kleding die een spatje verf kan verdragen of neem een schort mee. Neem ook een oude lap mee om je penseel mee te drogen en een notitieboekje voor als je iets wilt opschrijven.

Bijdrage

€27 per deelnemer  inclusief 21% BTW

Inschrijven

Volgeboekt