Vedic Art introductie workshop

Wat

Vedic Art Introductieworkshop

Wanneer

Woensdagmiddag 10 juni 2020
Zaterdagmiddag 13 juni 2020
Zaterdagmiddag 4 juli 2020
Tijd: van 13.30 – 17.00 uur

Waar

Hoeksche Waard. Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Programma

Verlang je er naar om te schilderen?
Vanuit vrijheid, vanuit stilte, vanuit jezelf? Waarbij je niet hoeft te presteren en je gewoon lekker wat kunt spelen en experimenteren met verf, krijt, kleur en meer?
Ben je nieuwsgierig of Vedic Art je daarbij kan helpen?
In de workshop ga je  ‘proeven’ wat Vedic Art wat voor jou is. Je gaat kennismaken met de eerste principes van Vedic Art. De eerste van de 17 principes die afkomstig zijn uit de oude Vedische filosofie en de basis zijn van Vedic Art.
Laat je uitnodigen tot een kleurrijke reis waarin je jouw creativiteit weer kunt ontdekken en laten stromen. Een reis van je hoofd naar je hart. Je hoeft niets te presteren, het is toegankelijk voor iedereen,  ongeacht ervaring. Het proces is belangrijker dan het resultaat.

Tijd: 13.30 – 17.00 uur

Materiaal

Bij Vedic Art werk je met je eigen materiaal.
Neem een schildersdoek of stevig papier of karton mee.  Minimaal 1 stuk van ongeveer 50x 60cm.
Neem ook een (keuken) sponsje en een verlopen(bank of ander)pasje mee.
Voor een introductieworkshop bied ik gewoonlijk het gebruik van verf en penselen aan, dat staat nu ook tot je beschikking. Maar in verband met Corona preventie kan het fijner aanvoelen om met je eigen spullen te werken en ook  je eigen verf en penselen mee te nemen.
Heb je acrylverf of eventueel plakkaatverf in huis, neem dat dan mee. We gebruiken geen olieverf en ook geen aquarel.
Als je nog geen verf in huis hebt, kies dan voor acrylverf. Je kunt kijken bij een winkel in jouw buurt of er aanbiedingen zijn. Je kunt ook online bestellen, dan heb je nog meer keus. Hier zijn een paar suggesties:
https://www.deva.nl/ 
https://www.dekwast.nl/ 
https://www.bol.com/nl/
https://www.xenos.nl/
Voel je vrij om verder te zoeken op internet.
Je kunt bijvoorbeeld  kiezen voor een setje acrylverf met wit, zwart en de drie primaire kleuren van Amsterdam, maar ook voor een set met meer kleuren ( kleinere tubes). Of losse tubes in de kleuren die jou aanspreken.

Wat betreft penselen, kies in elk geval een brede penseel ( minimaal 3 à 5 cm)  en een wat dunnere (0,5 à 1 cm). of andere formaten die jou aanspreken.

Zorg voor kleding die een spatje verf kan verdragen of neem een schort mee.  Neem ook een oude lap mee, of papier waarmee je je penselen etc. kunt droogmaken.
En ook een notitieboekje voor als je iets wilt opschrijven.

Bijdrage

€30

Inschrijven

Schrijf je hier in of neem contact met mij op.
Zodra je weet dat er een plekje is in de cursus, dan maak je je inschrijving definitief door €30 over te schrijven op rekening:
NL06 ABNA 0495 1467 49
van: Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je voor- en achternaam en de datum van de workshop.