Vedic Art introductie workshop

Wat

Vedic Art Introductieworkshop

Wanneer

Donderdagmiddag 30 april 2020
Zaterdagmiddag: datum wordt nog bekend gemaakt

Waar

Hoeksche Waard. Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Programma

Verlang je er naar om te schilderen?
Vanuit vrijheid, vanuit stilte, vanuit jezelf? Waarbij je niet hoeft te presteren en je gewoon lekker wat kunt spelen en experimenteren met verf, krijt, kleur en meer?
Ben je nieuwsgierig of Vedic Art je daarbij kan helpen?
In de workshop ga je  ‘proeven’ wat Vedic Art wat voor jou is. Je gaat kennismaken met de eerste principes van Vedic Art. De eerste van de 17 principes die afkomstig zijn uit de oude Vedische filosofie en de basis zijn van Vedic Art.
Laat je uitnodigen tot een kleurrijke reis waarin je jouw creativiteit weer kunt ontdekken en laten stromen. Een reis van je hoofd naar je hart. Je hoeft niets te presteren, het is toegankelijk voor iedereen,  ongeacht ervaring. Het proces is belangrijker dan het resultaat.

Tijd: 13.30 – 17.00 uur

Materiaal

Je kunt gebruik maken van verf en penselen om te schilderen in het atelier. Je neemt zelf schildersdoek of stevig papier of karton mee  Minimaal 1 stuk van ongeveer 50x 60cm.
Zorg voor kleding die een spatje verf kan verdragen of neem een schort mee. Ook een oude lap om je penseel mee te drogen en een notitieboekje voor als je iets wilt opschrijven.

Bijdrage

€30

Inschrijven

Schrijf je hier in of neem contact met mij op.
Zodra je weet dat er een plekje is in de cursus, dan maak je je inschrijving definitief door €30 over te schrijven op rekening:
NL06 ABNA 0495 1467 49
van: Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je voor- en achternaam en de datum van de workshop.