Vedic Art Vervolgcursus aan Zee mei 2023

Wat

Vedic Art Vervolgcursus aan Zee
Deelname aan deze cursus is mogelijk als je de Vedic Art Basiscursus hebt gevolgd.
Ook als je de vervolgcursus al hebt doorlopen ben je van harte welkom voor de herhaling. Elke keer zal het een andere ervaring zijn.

Wanneer

van maandag 3 t/m zaterdag 13 mei 2023

Waar

In Saint-Pair- sur -Mer , Normandië,  Frankrijk.
Een huis aan de kust, pal op het strand met uitzicht op zee.
Je loopt vanuit de tuin zo de trappen af naar het strand.
Binnen zijn de woonkamer en de serre ons atelier.
Als het weer het toelaat kan er ook buiten in de tuin gewerkt worden.
Voor meer informatie over Vedic Art aan zee op deze locatie kun je hier nog even kijken.

Programma

Maandag t/m zaterdag starten we de dag om 10.00 uur en is er tot 17.00 uur tijd om te schilderen. We beginnen elke dag met de verdiepingsuitleg en daarna heb je de rest van de tijd om te schilderen in jouw eigen ritme.
Op één van de dagen is, voor wie dat wil, het atelier tot zonsondergang open zodat je ook in het avondlicht kunt schilderen en kunt genieten van het uitzicht. Welke avond dat is spreken we tijdens die week af en stemmen we af op de weersverwachting.

Tijdens de Vervolgcursus Vedic Art  doorloop je opnieuw de 17 principes. Het is herhalen en verdiepen met veel tijd om te schilderen in jouw eigen ritme en op jouw eigen manier. De mooie toegevoegde teksten van Curt Källman bij alle principes geven je extra diepgang en nodigen uit om jouw kleurrijke reis te vervolgen. Je kunt je innerlijke beelden vertalen en de vrije loop laten, steeds meer je eigen stijl ontwikkelen en ervaren dat kunst en leven samensmelten.
Vedic Art aan zee geeft nog een extra dimensie omdat de elementen van de natuur die daar aanwezig zijn het proces van creëren en ontspannen ondersteunen.

 

Materiaal

Je maakt gebruik van je eigen materiaal: verf, penselen en doek of papier om op te schilderen.
Je kunt op opgespannen doek werken maar je kunt ook voor papier of los doek (op een rol) kiezen, dat heeft het voordeel dat je het op maat kunt knippen en het neemt minder ruimte in je bagage. Neem dan zelf een plank, tape of klemmen mee om je doek op te bevestigen.

Overnachting

Je zorgt zelf voor je reis en overnachting.
Je kunt zoeken via Booking.com of AirB&B (huisjes en B&B),of via google (huisjes en campings) op Saint -Pair- Sur- Mer  in Normandië.
Wanneer je je hebt aangemeld voor de cursus krijg je het exacte adres van de schilderlocatie

Bijdrage

€360 per persoon.
Thee, koffie en versnapering staan dagelijks klaar. Je zorgt zelf voor je lunch.

Inschrijven

Schrijf je hier in via de website of neem contact met mij op.
Wanneer er nog plek is dan houd ik die vanaf je aanmelding voor je vrij. Vanaf januari 2023 maak je jouw aanmelding definitief door het gehele bedrag , €360 over te maken op rekening:
NL06 ABNA 0495 1467 49
van: Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je voor- en achternaam, Vedic Art Vervolgcursus aan zee mei 2023.

Voorwaarden

Wanneer het Vedic Art Centrum de cursus door omstandigheden niet zou kunnen laten plaatsvinden dan krijg je het cursusgeld weer terug gestort.
Zorg zelf voor een mogelijkheid om de overnachting en de reis te annuleren, hiervoor neemt het Vedic Art Centrum geen verantwoordelijkheid.
Mocht je zelf willen annuleren dan kan dat met restitutie van het hele bedrag tot 6 maart 2023, na die datum vindt er geen restitutie meer plaats.

Terugblik

Kijk hier voor een terugblik op Vedic Art aan Zee mei 2019 en 2022.