Vedic Art Vervolgcursus juli 2023

Wat

Vedic Art Vervolgcursus

Wanneer

maandag 10 t/m zaterdag 15 juli 2023

Waar

Atelier aan de Koninginneweg 126
3262JD Oud Beijerland in de Hoeksche Waard.

Programma

Heb je het verlangen om verder te gaan met Vedic Art? In de vervolgcursus doorloop je opnieuw de 17 principes en ga je de verdieping ervaren.
Je kunt deze cursus volgen als je de basiscursus hebt gedaan en ook  als herhaling na een vervolg – of verdiepingscursus kan het je inspireren voor jouw creatieve reis.
Schilder jezelf vrij, ontwikkel steeds meer je eigen stijl en ervaar steeds meer dat Vedic Art behalve schilderkunst ook levenskunst is.
Je gaat zelfstandig aan de slag met het materiaal van jouw keuze.
Er is ruimte voor individuele begeleiding en je ontwikkelt jouw eigen manier om innerlijke beelden te vertalen en de vrije loop te laten.
Elke cursusdag starten we om 10.00 uur met de verdiepingsuitleg en de mooie toegevoegde teksten die Curt Källman bij alle principes heeft gemaakt. Daarna start je zelf jouw schilderproces op jouw manier en heb je de hele dag tijd om te schilderen in jouw eigen ritme. Tot 17.00 uur is het atelier open.

Thee, koffie en wat lekkers staan klaar.
Neem zelf je eigen lunch mee.

Materiaal

Voor de vervolgcursus neem je weer je eigen materiaal mee, verf etc. Neem meerdere doeken mee of papier (in het formaat van jouw keuze). Ook werken waar je al mee bezig bent of werk waaraan je tijdens de basiscursus hebt gewerkt.
Er staan in het atelier een schildersezel en een tafel voor je klaar.

Overnachten

Als je niet in de Hoeksche Waard woont, dan is het mogelijk om tijdens deze 6 daagse ergens te overnachten. Zo maak je er een fijne retraite of vakantieweek van. Er zijn diverse B&B’s in de Hoeksche Waard.
Er zijn diverse B&B’s in de Hoeksche Waard.
Je kunt ze via internet vinden en op verzoek stuur ik je per mail een lijstje met mogelijkheden.

Bijdrage

€317 per persoon.
Daarnaast zorg je voor je eigen materiaal.

Inschrijven

Schrijf je hier in of neem contact met mij op.
Een mail naar eb@vedicartcentrum.nl kan ook.
Wanneer er nog plek is dan kun je jouw aanmelding definitief maken door een voorschot van €50 over te schrijven op rekening:
NL06 ABNA 0495 1467 49
van: Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je voor- en achternaam, Vedic Art vervolgcursus juli 2023.