Vedic Art Teachertraining A/B juni 2020

Wat

Vedic Art Teacher Training A/B

Wanneer

Maandag 15 juni t/m vrijdag 19 juni 2020

Waar

Hoeksche Waard. Locatie wordt nog bekend gemaakt.

Programma

Ben je vervult van wat Vedic Art voor je betekent en heb je de Basiscursus en de Vervolgcursus al gevolgd? Zit je na te denken over een vervolgstap en wil je je meer verbinden met Vedic Art?

Met de Teacher training doorloop je nogmaals alle principes en je krijgt achtergrondinformatie over de Vedic Art methode, ook op schrift.
Met deze training krijg je de toestemming om zelf De Basiscursus Vedic Art te gaan verzorgen. Je kunt de training ook alleen voor jezelf doen, dus ook als je (nog) niet de intentie hebt om zelf cursussen te gaan geven.
Het is een waardevolle manier om je persoonlijk verder te verdiepen in Vedic Art.
Van 10.00 – 12.30 uur  is het tijd voor theorie en verdiepingsuitleg.
Daarna is het atelier open tot 17.00 uur om te schilderen in jouw ritme en tijd.  Je kunt er voor kiezen om deze week de principes ook schilderend nogmaals te doorlopen, je kunt het ook vrij invullen.

Thee /koffie staat klaar, graag je eigen lunch meenemen.

Materiaal

Notitieboekje, schetsboek en potloden.
Schilderspullen naar keuze.
Als je er voor kiest om alle principes nogmaals te doorlopen tijdens het schilderen, houd daar dan rekening mee met de doeken of het papier dat je meeneemt. Kijk eventueel nog eens bij het lijstje materialen bij praktische informatie.

Overnachten in de Hoeksche Waard

Als je niet in de Hoeksche Waard woont, dan is het mogelijk om tijdens deze week ergens te overnachten. Er zijn diverse B&B’s in de Hoeksche Waard.
Kijk op de site van de VVV Hoeksche Waard voor de mogelijkheden: https://www.vvvhoekschewaard.nl/nl/overnachten/logies/hotels-en-bb 

Investering

€880  inclusief 21% BTW
Verder zorg je voor je eigen materiaal.
Als je de docententraining al eens hebt gevolgd  en wilt herhalen, dan kan dat als er plek is. Je betaalt dan alleen een bijdrage voor het atelier en, als je dat nog niet hebt, voor het boekje met de teksten.  Neem voor informatie hierover even contact op.

Inschrijven

Schrijf je hier in of neem contact met mij op.
Zodra je weet dat er een plekje is in de training, dan maak je je inschrijving definitief door een voorschot van €80 over te schrijven op rekening:
NL06 ABNA 0495 1467 49 van:
Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je voor- en achternaam, de training die  je wilt volgen en de datum van de eerste cursusdag.