Vedic Art Teachertraining A-B 2021

Wat

Vedic Art teacher training A/B

Wanneer

Nieuwe datum volgt

Waar

Hoeksche Waard.

Programma

Ben je vervuld van wat Vedic Art voor je betekent en heb je de Basiscursus en de Vervolgcursus al gevolgd? Zit je na te denken over een vervolgstap en wil je je meer verbinden met Vedic Art?
Met de Teacher training doorloop je nogmaals alle principes zoals je in de basiscursus doet en je krijgt achtergrondinformatie over de Vedic Art methode, ook op schrift.
Met deze training krijg je de toestemming om zelf de basiscursus Vedic Art te gaan verzorgen. Je kunt de training ook alleen voor jezelf doen, dus ook als je (nog) niet de intentie hebt om zelf cursussen te gaan geven.
Het is een waardevolle manier om je persoonlijk verder te verdiepen in Vedic Art.
Iedere dag is het atelier open van 10.00 – 17.00 uur. We starten om 10.00 uur met theorie en verdiepingsuitleg en gedurende de week is er dagelijks veel tijd om te schilderen in jouw ritme en op jouw manier.
Thee /koffie staat klaar, graag je eigen lunch meenemen.

Materiaal

Notitieboekje, schetsboek en potloden.
Schilderspullen naar keuze.
Als je alle principes nogmaals op dezelfde manier wilt doorlopen tijdens het schilderen als tijdens de basiscursus, houd daar dan rekening mee met de doeken of het papier dat je meeneemt. Kijk daarvoor bij het lijstje materialen bij praktische informatie.

Bijdrage

€880
Verder zorg je voor je eigen materiaal.
Als je de docententraining al eens hebt gevolgd en wilt herhalen, dan kan dat als er plek is. Je betaalt dan alleen een bijdrage voor het atelier en, als je dat nog niet hebt, voor het boekje met de teksten. Neem voor informatie hierover even contact op.

Overnachten

Als je niet in de Hoeksche Waard woont, dan is het mogelijk om tijdens deze week ergens te overnachten. Er zijn diverse B&B’s in de Hoeksche Waard.
Kijk op de site van de VVV Hoeksche Waard voor de mogelijkheden:https://www.vvvhoekschewaard.nl/nl/overnachten/accommodaties/hotels-en-bb

Inschrijven

Schrijf je hier in of neem contact met mij op.
Zodra je weet dat er een plekje is in de training, dan maak je je inschrijving definitief door een voorschot van €80 over te schrijven op rekening:
NL06 ABNA 0495 1467 49 van:
Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je voor- en achternaam, teachertraining A/B januari 2021.