Vedic Art Aan Zee Vervolgcursus ‘plus’ 2020

Wat

Vedic Art  aan Zee -Vervolgcursus ‘plus’
Je kunt deelnemen aan de cursus als je minimaal de Basiscursus Vedic Art hebt gevolgd. De ‘plus’ zit in het feit dat je schildert met uitzicht op zee en we in de verdieping van de principes de elementen van de natuur meenemen die bij de oceaan aanwezig zijn.

Wanneer

maandag  11 t/m vrijdag 15 mei 2020
Voor wie dat wil: zondag 10 mei om 17.00 uur een welkomstdrankje.

Waar

In Champeaux, Normandië,  Frankrijk.
Een villa op de falaise, de klif, met direct uitzicht op de zee en op  Le Mont Saint Michel.
Binnen zijn diverse ruimtes die ons als atelier ontvangen deze dagen.  Als het weer het toelaat kan er ook buiten op het terras  en in diverse hoekjes van de tuin gewerkt worden.

Programma

Op zondag 10 mei staat er, voor wie dat wil,  om 17.00 uur een welkomstdrankje klaar. Zo kun je alvast kennismaken en  ervaren in welke omgeving je de week verder zult doorbrengen tijdens het schilderen.

Tijdens de Vervolgcursus Vedic Art plus doorloop je opnieuw de 17 principes. Het is herhalen en verdiepen met veel tijd om te schilderen in jouw eigen ritme en op jouw eigen manier. De mooie toegevoegde teksten van Curt Källman bij alle principes geven je extra diepgang en contemplatie. Je kunt je innerlijke beelden vertalen en de vrije loop laten, steeds meer je eigen stijl ontwikkelen en ervaren dat Vedic Art behalve schilderkunst ook een levenskunst is. Er is alle ruimte voor individuele begeleiding voor wie dat wil.
In Vedic Art aan zee gebruiken we in de verdieping de elementen van de natuur die bij de oceaan aanwezig zijn.

Vanaf maandag 11 mei  starten we elke ochtend om 9.30 uur met de herhaling en de verdiepingsuitleg van de principes.
Daarna ben je vrij om de dag in te delen in jouw eigen ritme. Je komt en je gaat zoals het voor jou uitkomt en fijn voelt. Het atelier blijft iedere dag open om te schilderen tot 17.30 uur.
Op één van de dagen is het atelier tot en met zonsondergang open zodat je ook in het avondlicht kunt schilderen en kunt genieten van het uitzicht. Welke avond dat is spreken we tijdens die week af en stemmen we af op de weersverwachting.
Op vrijdag hebben we een moment rond 16.30 uur om samen de week af te sluiten. Daarna is er nog tijd om af te ronden en op te ruimen.

Materiaal

Je neemt jouw eigen materiaal  mee. Het is aan te raden meerdere maten doek (of papier of andere ondergrond) naar keuze mee te nemen, zodat je ter plekke kunt kiezen en variëren.  Los doek op een rol heeft het  voordeel dat je het op maat kan knippen en het neemt minder ruimte in je bagage.  Er zijn planken beschikbaar om de doeken op te bevestigen. Informatie over het formaat van de planken volgt nog. Je kunt ook je eigen plank meenemen, zeker als je een specifiek formaat wilt.

Bijdrage

€297  per persoon
Thee, koffie en versnapering staan dagelijks klaar. Je zorgt zelf voor je lunch.
Je kunt ook in de buurt naar een restaurantje gaan om wat te eten.

Overnachten

Je zorgt zelf voor je reis en overnachting.
Je kunt zoeken via Booking.com of AirB&B (huisjes en B&B),of via google (huisjes en campings) op Champeaux Normandië en Saint Jean le Thomas.

Inschrijven

Schrijf je hier via de website in of neem contact met mij op.
Zodra je weet dat er een plekje is in de cursus, dan maak je je inschrijving definitief door een voorschot van €107 over te schrijven op rekening:
NL06 ABNA 0495 1467 49
van: Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je naam, Vedic Art Vervolgcursus Normandië 2020.

Terugblik

Kijk hier voor een terugblik op Vedic Art aan Zee in mei 2019