Introductieworkshop Vedic Art

Wat

Introductieworkshop Vedic Art

Wanneer

Vrijdag 1 februari van 13.30 - 16.30 uur.

Waar

Nationaal Landschap Centrum
Veerweg 1, 3281 LX Numansdorp

Programma

Verlang je er naar om te schilderen?
Vanuit vrijheid, vanuit stilte, vanuit jezelf? Waarbij je niet hoeft te presteren en je gewoon lekker wat kunt spelen en experimenteren met verf, krijt, kleur en meer?
Ben je nieuwsgierig of Vedic Art je daarbij kan helpen? In de workshop ga je  'proeven' wat Vedic Art wat voor jou is. Je gaat kennismaken met de eerste principes of stappen van Vedic Art. De eerste van de 17 principes die afkomstig zijn uit de oude Vedische filosofie en die de basis vormen van Vedic Art.
Laat je uitnodigen tot een kleurrijke reis waarin je jouw creativiteit kunt ontdekken en laten stromen. Een reis van je hoofd naar je hart.
Vedic Art is toegankelijk voor iedereen,  ongeacht ervaring. Het proces is belangrijker dan het resultaat.

Tijd: 13.30 – 16.30 uur

Materiaal

Je kunt gebruik maken van verf, penselen en papier om te schilderen in het atelier. Als je graag op een doek schildert, neem dan zelf 2 doeken van ongeveer 50x 60cm mee. Zorg voor kleding die een spatje verf kan verdragen of neem een schort mee. Ook een oude lap om je penseel mee te drogen is fijn en een notitieboekje voor als je iets wilt opschrijven.

Investering

€30 per deelnemer  inclusief 21% BTW

Inschrijven

Inschrijving is gesloten, workshop is vol.
Schrijf je in door dit formulier in te vullen of neem contact op met Eleonore.
Zodra je weet dat er een plekje is in de cursus, dan maak je je inschrijving definitief door het bedrag  over te schrijven op rekening:
NL06 ABNA 0495 1467 49
van: Eb Ateliers, Eleonore Broekhuijsen, Strijen.
Onder vermelding van je naam en de datum van de workshop.