Basiscursus Vedic Art midweek maart 2020

Wat

Basiscursus Vedic Art midweek

Wanneer

Week van maandag 16 t/m vrijdag 20 maart 2020

Waar

Hoeksche Waard, Atelier van Eleonore in buitengebied van Strijen

Programma

Bij Vedic Art ga je creëren vanuit jezelf. Je krijgt inspirerende voorstellen om te gaan tekenen en schilderen en een kleurrijke reis te maken door jouw eigen schilderijen. Zo maak je kennis met de 17 stappen die afkomstig zijn uit de oude Vedische filosofie, de basis van Vedic Art.
Je hoeft niet te presteren, het gaat niet om technieken om te schilderen. Wel om vrijheid en inspiratie om te experimenteren, te ontdekken en jouw creativiteit weer te laten stromen. Een reis van je hoofd naar je hart.
Zoals Curt Källman, de grondlegger van Vedic Art zei: “Vedic Art leert je niet hoe je moet schilderen, het helpt je te herinneren hoe jij schildert”.
Vedic Art is toegankelijk voor iedereen, met en zonder schilderervaring

Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Koffie, thee en versnaperingen staan klaar.
Neem je eigen lunch mee.

Materiaal

Je maakt gebruik van je eigen materiaal: verf, penselen en doek of papier om op te schilderen. Het verzamelen ervan is al een eerste stap van de weg die je tijdens de cursus aflegt. Je maakt daarin jouw eigen keuzes en het is fijn dat je hiermee thuis eventueel nog verder kunt werken aan je schilderij.

In de rubriek praktische informatie vind je een overzicht van de materialen die je nodig hebt en ook advies hoe je het eenvoudig en low-budget kan houden als je dat wilt.

Bijdrage

€257 per persoon.
Daarnaast zorg je voor het materiaal dat je gebruikt tijdens de cursus.

Overnachten

Als je niet in de Hoeksche Waard woont, dan wil je misschien tijdens deze week ergens overnachten. Zo maak je er een fijne retraite of vakantieweek van. Er zijn diverse B&B’s in de Hoeksche Waard.
Kijk op de site van de VVV Hoeksche Waard voor de mogelijkheden: http://www.vvvhoekschewaard.nl/nl/overnachten/logies/hotels-en-bb

Inschrijven

Heb je belangstelling voor deze cursus neem dan even  contact met mij op.